YOU'RE BEAUTIFUL

Jag kom just hem från mina grannar, vi har ätit en riktigt god middag och bara myst på! Innan middagen satt jag för det mesta och lyssnade på massor med poet prat, jag har kommit på att jag tycker om att lyssna när andra pratar. Liksom, man behöver inte alltid delta i diskussionerna, utan bara lyssna på vad de andra säger. Just precis DU bör prova någongång!

Nu sitter jag och väntar på att min fru ska komma hit, vi kommer ha världens mysigaste valborg, det vet jag :) som det ser ut just nu så ska vi bada bubbelbad, titta på true blood och äta massor med godis. Det skulle dock inte förvåna mig om vi kommer på något mer att göra, eftersom att min fantasi för tillfället är på topp, hoppas att fannys också är det!

bilden föreställer alltså mig och fanny, den togs i somras i min stuga.
.


UKULELE

så jäkla söt pojke!

2 VECKOR KVAR

Nu är det två veckor kvar tills vi ska bila till Kalmar, jag längtar så mycket att det inte går att beskriva. Saknar mina bröder nå sjukt, så det kommer bli riktigt fint <3

Jag kom just ut ur duschen, snacka om att det var mysigt att fara ut och springa! det är något i luften på morgonen, allt känns så bra! dock var kanske inte den här morgonen lika mysig för alla, i alla fall inte för fanny, jag ringde och väckte henne för ett tag sen. Bara för att jag var tvungen att berätta en sak som kändes viktig just då, ehehh.
Nog för att jag redan har sagt det, men jag kan ju skriva det också: förlåt fanny! 8D

nu hade jag tänkt att läsa lite, kramhej!


BORT MED TRÖTTHET

Vaknade för inte alltför länge sen, nu sitter jag här och dricker en gudomligt mumsig kopp varm choklad. Tar nog en filtallrik efter det också, bara för att få lite mat i magen. Ska nämligen ut och springa på ett tag, jag beräknar att ge mig av hemifrån ungefär kvart över tio :)

Idag är det ju valborg också! jag antar att de flesta ska till stan och vara ascoola och dricka massor med ascoolt sprit och ta massor med ascoolt knark, men jag är en ganska smart flicka så jag så det ska inte jag. Vi ska äta middag hos våra grannar och sen kommer Fanny till mig, det mina vänner, det är ascoolt! (y) om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vad jag och fanny ska göra, antar att man går och tittar på majbrasan någonstans och sen hittar vi på något ballt. Igår bestämde vi oss för att om vi får jätte tråkigt, så kan vi titta på True blood. Ska jag berätta en hemlis? jag vill att vi ska få jätte tråkigt någongång under kvällen, ehehh.

men inte ska jag inte sitta här och dega, nu ska jag gå och göra min filtallrik och sen dra iväg på en riktigt mysig springtur! ha det bra mina kära medmänniskor, ett hjärta får ni också <3

rättså mycket kärlek, ja!

EGENTLIGEN, VARFÖR

vad är det som gör att människorna i dagen samhälle är så jäkla skygga och egoistiska? Då menar jag såklart inte alla, men den största delen. Titta er bara omkring. Det är dina medmänniskor du ser, men märks det? nae.

Varför inte bara ..liksom om man ser en människa på till exempel stan som ser jätte fin ut, varför inte gå fram och säga det då? Man kan göra en människas dag så himla mycket bättre bara genom att berätta vad man tycker!

Jag tycker att vi måste bli bättre på sådant, man ska inte vara så jäkla blyg :) och det är vi ungdomar som ska ändra på detta! vilka är med mig, vilka är med mig ..VILKA ÄR MED MIG??
ehe, förlåt. Men allvarligt, jag vet att ni håller med mig.

det här har jag gått och tänkt på sen i onsdags, okej, det är knappt två dagar sen. men ändå. Känns trevligt att jag får den äran att dela med mig av mina tankar med er!
Nu ska jag fortsätta att prata i telefon med fanny.

klart att jag också vill visa upp min charmiga sida ..tralalaa

det är det fina solljuset som gör att halva mitt ansikte är vitt.

TRÄNING ÄR DET BÄSTA SOM FINNS

Kom just in, har varit ute på en riktigt härlig springtur med far. När vi kom in så gjorde vi lite armhävningar, situps, plankan och körde lite med vikter :) det är underbart att vara frisk igen! hoppas på att hinna med samma sak imorgon igen, tror att det blir en runda på morgonen.

Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig, efter att jag har duschat så ska vi äta en utav mina favoriträtter, TACOS! Nu vart duschen ledig, så ..hejdå! Återkommer lite senare ikväll.



STRESSAD

det här känns väldigt jobbigt, fotbollsträningen börjar om cirkus en halvtimme och jag har ingen skjuts. Får inte tag i någon att åka med heller, panik på ganska hög nivå!
smsar och ringer runt som en galning här tycker jag.
Som det ser ut nu så kommer jag inte kunna fara på träningen, så det blir nog en joggingtur istället. Men det funkar ju också!

Anna viklund tittade just in genom mitt fönster, också tittade jag dit. Tror det var länge sen jag blev så rädd, speciellt när jag precis hade slagit in numret till flickan i telefonen.
Hur som helst
jag ska umgås med anna ett tag, sen fara ut och springa. Det kanske blir runt halv sju, efter middagen det vill säga.

juste, jag skaffade just nå konstigt på spotify. Man kan kolla på vänners spellistor och skicka låtar till varandra, rätt fint faktiskt.
För eran information så skickade min älskade bror just en låt, lägger in den i detta inlägg!
Jag kan ju också passa på att berätta att jag har världens bästa syskon, och att jag längtar nå sjukt tills vi ska fara och hälsa på mina bröder i kalmar den 10 maj. Det kommer bli awesome!

Scouting for girls - she's so lovely

NORMAL ÄR DÅ DET SISTA JAG VILL VARA

Hahah, e.
Den enorma glädjen från igår är fortfarande kvar. Jag känner mig bara så allmänt glad, jag sitter och dricker varm choklad med grädde. Och det gör mig ännu gladare!
Om jag ska vara ärlig så försvann min glädje ett tag igårkväll, och jag trodde inte att den skulle komma tillbaka. Men anledningen till att glädjen försvann var nog för att jag var trött, för när jag vaknade (typ nyss) så vaknade jag med världens smile. Kändes det som i alla fall C:

nu vill jag läsa lite innan jag måste göra mig i ordning för denna otroligt långa skoldag, ehe, nej.
Den är väldigt kort, en svenska lektion sen slutar vi. Efter den lektionen ska jag och fanny gå till ett ställe och fråga en människa om en annan människa, om vi inte har det turen att människan är där. Då ska vi dela ord med honom, och det kommer att bli jäkligt vackert isåfall! eller, det blir vackert ändå, men ..a.
Efter vi har gjort det så ska jag iväg till min syster en sväng, sen hem och plugga. Också är det fotbollsträning vid fem, det gillas!

nåja, läsdax!

för att det här inlägget ska bli lite roligare så ska ni få en länk till min underbara spotify spellista och en bild på ett jätte underbart pepparkakshus! lägg märke till skumtomtarna i bakgrunden! visst fylls kroppen rikligt med glädje när man ser den här bilden? eller är det bara för mig kanske.


SUPER ULTRA MEGA HAPPY!

Det här kommer nog vara det gladaste inlägget jag någonsin kommer att skriva på denna fina blogg! jag är bara så sjukt glad just nu, det här dagen har varit asbra!

Skolan var väl egentligen inte så spec, men ändå awesome. I alla fall, efter skolan så for jag och fanny in till stan. Där såg vi världens, verkligen världens mest spännande människa, väldans fin är han också!! vi har tänk gå fram och prata med honom jäkligt länge, men inte haft modet. Men idag gjorde vi det, det var liksom ödet att han dykte upp där inne i shopping!

det var helt WOOHOOOOO, YEEEEEYYY, JIPPIIIIIIIII, TRALALLALALLAA, TJOHOHHOLALAOHO
typ ..sjukt mycket glädje!
:DDD

men a, det är mest det som gör mig så himla glad. Men också att jag tränade idag efter ca en veckas sjukdom, det är fint. Det blev en liten joggingtur och gymmet (y) OCH! en annan sak som gör mig glad är att vi bara har en lektion imorgon, börjar 10.10 och slutar 11.20. Efter den lektionen ska jag cykla till min syster för att äntligen få träffa lilla elise. det kommer att bli rikligt med vackerhet om man så säger.

Nu ska jag gå och duscha, vet ni? jag ska sjunga i duschen också, så jäkla glad är jag! Och det mina vänner, det är, eee ..söker efter ordet ..KRISTDEMOKRATERNA!

visst blir man glad av den här låten?
Jakob hellman - tåg



och visst blir man glad av fannys Little miss sunshine t-shirt?



YOU SHOW ME WHAT IT MEANS TO LIVE, YOU GIVE ME HOPE WHEN I WAS HOPELESS

Saving abel - 18 days


Den här morgonen har varit ovanligt lugn.
klev upp två timmar innan jag skulle vara klar eftersom att jag var tvungen att ta en dusch. Jag duschade, slöade, åt frukost, satt vid datorn, gjorde mig i ordning, packade väskan, pluggade so och nu sitter jag vid datorn. Känner mig rätt pigg faktiskt, men det blir väl så när man börjar dagen med att duscha. det är great :)

jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, så ..jag kanske ska sluta skriva helt enkelt. Jag känner att det här inlägget saknade mening, men ni fick ju i alla fall veta hur min morgon har sett ut hittills. det måste ju vara jätte intressant! plus att jag slängde in en riktigt bra låt som ni kan njuta av, vem vet, det kanske blir en favoritlåt för någon av er? Det är ju alltid något!
Nu ska jag gå knyta skorna, ha det bra för det ska já!
HAHAHAHHAHA. nej.


POLITIK

gissa om jag har pluggat nå ännu? NAE.
så jäkla lyckat.

men aja
nu hade jag tänkt att förklara en sak för er
just nu befinner jag mig i en så kallad 'True blood och Stephen moyer period', det är helt galet. Jag har ingen aning om hur länge denna period kommer att vara, men om jag ska gissa så ..ett bra tag. Ett väldigt bra tag. Jag har dock ingenting emot det eftersom att det är riktigt vackra saker! förresten, har jag nämnt att jag har klarat ut Bubble town 7 gånger? nej jag trodde väl det.

emm. okej.
nu ska jag verkligen försöka plugga!

jäkligt intressant video, jag svääär. nej, nu ljög jag.

I CAN'T HELP IT IF YOU LOOK LIKE AN ANGEL

Ja, nu kommer rubriken låta random, men det finns en tanke med den. trust mig!
jag dricker proviva björnbär, det är så inte gott ._.
egentligen så borde jag plugga so just nu, jag borde ha gjort det sen jag kom hem från skolan. Men seriöst, fan vad jag inte orkar.

det var något jag tänkte skriva, men kan inte komma på vad ..synd
hur som helst, imorgon ska jag börja träna igen (y) det kan hända att jag drar igång med två träningar, fotboll 17.15 och fys med hockeyn 18.00. Är dock osäkert om jag hinner på båda, men hoppas kan man ju alltid. Ni föstår inte hur träningssugen jag är efter en veckas upphåll!

så a. det var väl det.
nu ska jag gå och plugga (lögn)
btw, eheh. jag är lite smått kär.



Hey Stephen, I know looks can be deceiving
But I know I saw a light in you
And as we walked we were talking
I didn't say half the things I wanted to

E.M.M.A

Fanny, det här inlägget är till dig! HAHAHA :D


YOU AND YOUR HEART

vad är det du vill med mig egentligen?

jag är gladare nu än vad jag var när jag skrev det förra inlägget, det här ska nog gå bra, visst?
nej ..jag tror inte det egentligen. men man ska vara positiv.

hur som helst
ni kan inte gissa hur mycket jag har hunnit med sen jag kom hem från skolan! jag har tagit emot ett 30 minuter långt samtal, gjort klart båda spanska läxorna, skrivit min reflektion i agendan, pluggat lite so (fick dock inte in nått i mitt fina huvud) OCH plockat ur diskmaskinen, det behövde jag inte ens göra egentligen! det ni.

nu fick jag en otrolig lust att läsa min bok, som egentligen inte är min. Det är lizas, jag lånade den av henne. Men jag brukar låtsas att den är min, för det gör mig lycklig.


DET ÄNDRAS FORT

min skoldag har sett ut ungefär såhär:



nu känns det lite mer ..å
jag orkar inte blogga

LÄSKIG BOK

Liza och fanny kom till mig runt fyra idag, planerna var att vi skulle titta på True blood. Men det sket sig, vi hittade ingen bra streaming sida. Lite smått sorgligt. På tal om True blood så har jag bestämt mig för att boka säsong 2 från cdon.com, den har release 18/8. Om cirkus fyra månader, det är bara att hålla ut :)

I alla fall
när vi insåg att det inte var någon idé att ha kvar hoppet om att få se True blood så bestämde vi oss för att ta en promenad. Liza tog upp en bok som hennes föräldrar hade hittat på en sten, det var ganska spännande så vi gick och lämnade den på en parkbänk. När vi kom in igen började vi titta på V for vendetta, jag totalt älskar filmen!

Nu får det räcka med ord för idag, är astrött :)







FRÅGETECKEN

kan någon berätta vad det är för skillnad på "sidvisningar" och "unika besökare" för mig?
har aldrig riktigt förstått mig på det där ._.


JAG VET

Sitter och lyssnar på Montt mardié - dancing shoes som jag hittade i tildes spotify spellista. Blir så glad av den låten, tycker att alla borde lyssna på den!
men okej, gårdagen då
fanny kom hit vid fem, vi degade på med musik ett tag. Sen tog vi oss i kragen och bestämde oss för att cykla till kvantum, vad tror ni händer då? precis när vi hade satt oss på cyklarna började det snöa, vad tur man kan ha :DDD eller inte.
när vi kom hem tittade vi på friday the 13th i väntan på att Millennium skulle börja.

Idag är tanken att jag ska hinna med jätte mycket, men det kommer jag inte att göra. Pratade med asplund om att jag kanske ska komma till rosvik och spela lite golf med henne, vet dock inte om jag hinner det eftersom att fanny och liza ska komma till mig vid tre. Vi ska titta på True blood säsong 2, samtidigt så kan jag ju passa på att säga att jag älskar stephen moyer.

Nu ska jag plugga lite SO, var det tänkt i alla fall. Men jag vet ärligt talat inte om jag orkar, jag vill gå ut och hitta på något istället. Det är jätte fint väder ute, då kan man ju inte sitta inne och plugga? nej fy.



Friday the 13th är nog en utav dom läskigaste skräckfilmer som jag har sett eftersom att det är mycket "hoppa till" saker som man kanske inte är så beredd på. Jag rekommenderar er att se den! Jag tycker dock att den är mycket läskigare än vad den verkar i trailern, men jag lägger ändå upp den.

BEECUP

min humor är inte ok när jag är med fanny.


MIN RÄDDNING

Fanny har gjort något väldigt bra idag, hon har nämligen just räddat min kväll.
vi ska snart fara till kvantum och köpa godis, man måste ju ladda till millennium!
så ..det blir underbart :)

STEPHEN MOYER



<3

TRUE BLOOD

Natten från igår till idag spenderades hemma hos liza, hon hade en liten födelsedagsfest eftersom att hon fyller år imorgon. Det var bara jag och fanny som var bjudna, ganska skönt faktiskt. Vi tittade på två filmer och hela True blood säsong 1. Filmerna var inte speciellt bra, true blood däremot, var sjukt bra. Nu har jag blivit besatt, tvingade liza att låna ut första boken åt mig :)

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av den här dagen, mor och far ska ut och äta med nåra vänner så blir själv hemma ikväll. Funderar på att ringa någon fin människa, vill ha sällskap! det är ju sista delen av Millenium ikväll, tror inte att jag vågar se det själv.

Jag tror att jag ska gå och försöka plugga lite nu, men eftersom att jag vet att jag inte kommer att orka det så är det lika bra att vara ärlig. Jag ska gå till mitt rum, så upp SO boken, säga "äh, jag gör det här senare" till mig själv och sen lägga mig och läsa den älskade boken som jag lånat av liza.

är vi nå snygga? ja-a


lizas syster hade bakat fina cupcakes åt oss


boken som jag lånat av liza



INGEN BRA RUBRIK

som sagt, jag suger på att komma på rubriker.

Gårdagen blev fin, som jag trodde att den skulle bli.
På lunchen gick jag och fanny och postade brevet och kollade upp vad våran vän kanske heter i efternamn. Efter skolan gick jag, liza, fanny, jennifer, joel, samuel och daniel hem till mig och såg sandor/ida, den sög. Boken är mycket mycket bättre!
När alla hade farit så begav jag mig till gården, där träffade jag nora och fred :) Vi spelade nå skatespel på xboxen, jag var lätt bäääst. Det måste de som var där erkänna! eheh, inte.

Idag har vi no prov, har inte pluggat någonting men det känns som att jag kan det mesta. Och bara för att det känns som det så kommer jag säkert inte att klara det men ändå. I alla fall, nu ska jag gå och ..göra någonting annat. att titta på lite tv skulle vara fint.

det mest älskvärda brevet jag har skickat och någonsin kommer att skicka!

FILM

Jag dricker varm choklad, det är så jäääkla gott!
var bara tvungen att skriva det
nåja

Jag tror att den här dagen kommer att bli bra, det är en känsla jag har.
Inte bara för att vi börjar tio över tio och slutar typ två, utan efter skolan ska några från klassen komma hem till mig och titta på film. Vi ska se Sandor/ida, har sett den förr men kommer inte riktigt ihåg hur den är, så ska bli lite spännande.
Jag ska även vara med fred idag, han kommer väl till mig någongång efter filmen.
det blir finfint :>

nu känner jag såhär att jag verkligen måste gå och göra mig i ordning, av någon anledning så tror jag att jag har 70 år på mig att göra mig i ordning bara för att vi har sovmorgon.

bild från i tisdags.



BREVET

Denna dag började skit dåligt, fråga fanny som cyklade med mig till skolan.
Tror inte att jag har klagat så mycket på så mycket någonsin, höll nästan på att börja gråta. ojoj.
Hur som helst, dagen blev bara bättre och bättre och slutade riktigt bra!

Efter skolan for jag och fanny till stan för att leta en födelsedagspresent till Liza som fyller 15 på måndag, min fantasi var inte på topp så kan inte säga att det blev det bästa presenten, men jag försökte ska ni veta!
Vi tog ett fika på Take away och sen drog det iväg till kulturenshus, där slickade vi på våra lagerhouse klubbor och tog lite bilder. Sen kom vi på att fara hem till mig och skriva ett brev till Peter Jöback som vi har tänkt göra väldigt länge! nu är det äntligen klart och vi ska posta det imorgon, hihi, är riktigt glad :)
<3


Nu ska jag slänga fannys klubbpinne som hon har lämnat på mitt skrivbord - fy på dig fnyan - sen ska jag slå in lizas jätte ultra mega spännande present!





GUD SÅ LESS

jag känner mig verkligen jätte arg nu, det går inte att föra över bilder från mobilen till datorn. Sladden är typ trasig eller så är det min virus-dator som inte vill sammarbeta. Hur som helst så är det jätte irriterande. Fanny var dock så snäll att hon skickade lite bilder på msn från gårdagen, det är tummenupp!

Igår fick jag och fanny för oss att vi skulle återförenas med en gammal vän, som går i våran klass. Vi hade inte pratat på typ ett och ett halvt år, men a. Det var rätt trevligt faktiskt :)
vi pratade - gick upp på taket - tog en cykeltur - klättrade i träd - markus spelade fotboll - hem.
och när vi kom hem pratade vi lite till.

Anledningen till att vi gick upp på taket var för att jag kom på att jag ville kolla om internet funkade där uppe - det gjorde det - och sen var det bara allmänt fint på taket så vi var där ett tag.

jag tror inte att markus förstod att vi skulle springa och hoppa ner för kanten.


bilden blev väldigt ljus, och picnik verkar inte fungera för tillfället, så ja.



Detta var då en trevlig dag!
Idag däremot är det molnigt och ingen sol, inte lite kul.
Men det blir nog bra ändå, för efter skolan så planerar jag att fara hem till min syster ett tag. Jag vart nämligen moster för tredje gången igår natt :)
Nu hinner jag inte skriva mer, har lite bråttom, måste göra mig i orning till skolan, packa idrottskläder och bla bla ..bla.

MUÄÄÄHÄHÄ

har ingen aning om vad jag menar med rubriken.
i alla fall
förlåt, förlåt och återigen förlåååt för att jag aldrig uppdaterar! jag vet även att jag har lovat att lägga in bilder och berätta hur jag haft det i stockholm idag, men det känns lite onödigt att skriva ett himla långt inlägg med innehåll vad vi har gjort. Dock så ska ni få ett par jätte fina bilder i detta inlägg!

denna bar jag hela helgen, det visar hur mogen jag är.


ascoolt att hänga på plattan alltså. nejmen. vi var väl där en kvart.


nora är så söt!


"kolla, fan vad stilla han sitter! nej shit, det är ju för tusan en staty"


Ja, egentligen var det tänkt att ni skulle få ta del av ett riktigt roligt videoklipp också, men min överföringssladd till mobilen funkar inte. Det är ju lite synd. Hur som helst, nu ska jag gå och titta på förlängningen, djurgården - hv71.
Hejdå!

HEMMA

och det suger.
jag kom typ precis hem, klockan är 6 på morgonen och jag är riktigt trött! Har sovit högst fyra timmar på bussen, men det var dock en riktigt rolig hemresa!
Hur som helst
jag är ledig från skolan imorgon så ska sova aslänge, alla bilder och sånt får ni i ett senare inlägg för jag orkar knappt hålla uppe ögonlocken, eheh.

godmorgon!

SNÖSLASK

Åååååå!
jag fick just veta att dom har lovat snöslask och kalla vindar i stockholm i helgen, hur otur kan man ha lixom? Men det är bara att hålla tummarna för att dom har fel, för det har dom ibland eller hur?
Ge mig hopp.

jag kommer inte att vara speciellt aktiv här på bloggen under helgen eftersom att jag inte kommer ha tillgång till någon dator. Det kan hända att jag slänger in något inlägg från mobilen, får se. Annars ska ni få ett riktigt långt inlägg med massor av bilder (förhoppningsvis) när jag kommer hem! det vill säga på måndag.

Aja.
jag hoppas att ni får en riktigt bra helg, för det ska jag ha! :)


min och fannys påskkyckling, så jeeekla söta!

EHEHEHEHH.



jag vet att jag redan har lagt in denna video i ett inlägg för ett tag sedan, men jag tänkte att kaaaanske ändå att någon har missat att se den!
Annars är den lätt värd att se igen :)

nu ska jag fortsätta att packa.

JAG HAR EN LÅNG BUSSRESA FRAMFÖR MIG

ja, som jag redan nämt i ett tidigare inlägg så ska jag till stockholm idag. Vi ska åka buss dit och det kommer bli riktigt jobbigt, vet egentligen inte hur jag ska orka. Men jag har ju ett par roliga tjejor vid min sida som säkerligen kommer att underhålla mig den mesta av tiden!

Jag borde vara typ riktigt glad just nu, och jag borde inte heller sitta här hemma vid datorn. Det var tänkt att jag skulle umgås med fred idag, men jag slutade senare än väntat och har inte packat någonting. Så jag hann inte umgås med pojken :(:( bara för att jag är så jäkla slarvig.

Nu ska jag i alla fall börja skriva en packningslista, sedan packa.
Skriver väl mer senare antar jag.

nej, jag måste bara berätta en sak först!
på lunchen så gick jag, fanny, liza och jennifer till coop. Jag och fanny köpte asgoda ballerina kakor, men okej, det var inte det jag ville ha sagt. Efter coop så vandrade vi vidare till kyrkan, och gick in där. Det var ganska trevligt, jag bad till gud, coolt va?
Ja, det var väl det jag ville ha sagt. i guess.



klicka på bilden så kommer det att hända något awesome!

SHIT MAJBRITT

Ja, den här skoldagen var ganska rolig. Trots att jag och fanny har suttit och nördat oss med mobilen hela dagen, men det har varit trevligt. Många skratt!
Vet ni?
Jag längtar till imorgon nå sjuuukt.
Efter skolan ska jag vara med fred, men vet ni vad som händer sen?
Vid klockan åtta (kvällstid) far jag till stockholm med stålbucklan laget, så jäkla härligt :D
kommer nog inte ha så mycket tid till att gå på stan och så, men det är typ sommar där och jag får spela hockey hela helgen ..kan inte bli bättre!

roligare bild finns inte.

visst är den fin?

Ehehehh, nu ska jag gå och packa. sen cykla till skogsvallen för att träna!

HMMMHMHMHM

Jag funderar på att göra en ny header, för den som jag har just nu är inte speciellt ..någonting. Den är så jäkla tråkig, men jag vet inte när det blir att fixa en ny. Det får vi allt se!

Åh! jag såg just att min spanskabok ligger här på fönsterbrädan, jag som trodde att den var försvunnen. Great. Och nu tittade jag på klockan, har inte så mycket tid på mig att göra mig klar så jag tror nästan att jag måste gå och göra det nu.

Jag planerar att fara hem direkt efter skolan, har en massa att göra. jobbigt.
meen ..det betyder att jag kan blogga lite, så det är ju rätt spännande.
Hejs!


FYSIK LPO

Hej sängen - hej fysikboken - hej musik - hej levande ljus - hej nödvändigt inlägg - hejdå



eftersom att vi skulle på bio med film&media så missade vi fysikprovet
vilket var till min fördel, nu kan jag plugga lite extra.

GÅRDEN

jag kom just hem från gården, och nu ska jag vara ärlig.
det var inte speciellt roligt.
och det är för att jag är asdålig på att göra det roligt, jag lixom ..uäääää.
den enda jag pratade med var tilde, men det var faktiskt riktigt trevligt.
hon är trevlig! :>
och jag har kommit på en sak, jag måste verkligen träna upp min sociala förmåga. Gud vad jag inte är social, klarar typ inte av att prata med folk. Men jag ska träna på det, jag tycker faktiskt att det har gått framåt de senaste månaderna!

I detta inlägg hade jag också tänkt bortförklara mig.
Det förra inlägget var riktigt slarvigt och typ ..knas!
MEN det var för att jag kände mig stressad att hinna till gården, kanske inte var så nödvändigt att stressa. Men nu var det så att jag gjorde det. Och nu vart jag helt plötsligt trött.
ska nog gå och borsta tänderna, så att dom blir riktigt vita och fina, ehehhhhh.

james blunt - tears and rain



how I wish I could surrender my soul
shed the clothes that become my skin
see the liar that burns within my needing
how I wish I'd chosen darkness from cold
how I wish I had screamed out loud
instead I've found no meaning



HEY, SOUL SISTER

random rubrik.

Denna dag har varit riktigt chilllll, har haft tre vanliga lektioner.
på mentorstiden fick vi veta att alla som han film och media skulle på bio 12.30, vilket innebar att vi fick gå tidigare från svenskan och ta bussen till sf bio. Vi såg någon film som inte har haft premiär i luleå ännu, det är rätt coolt.
Efter bion stannade jag och fanny inne i stan, jag köpte en jacka och en tröja. Det är ju för tusan vår nu!! man kan ju inte gå runt med en vinter jacka ..ser ju helt knäppt ut. Kände att jag fick några konstiga blickar på stan när jag gick runt med vinterjacka och halsduk.

Gårdagen var också rätt härlig, orkar dock inte skriva om den eftersom att ..det var så ooootroligt länge sen, säger vi som. Ni ska dock få lite bilder från både idag och igår.

Nu ska jag cykla till gården och umgås!

bilder från idag
:

vila, 250 kr


vila, 500 kr

bilder från igår:

det var meningen att vi skulle vara i luften ..faillll :)


liza hade typ awesome kläder på sig, var tvungen att fota!

SORRY

för den sjukt dåliga uppdateringen ..men det blir lite så nu när skolan har dragit igång efter påsk.
Jag kan tyvär inte berätta om dagen i detta inlägg utan det får bli senare ikväll, maten kallar!

(har köpt en ny jacka och en tröja, superglad! ni får bilder i nästa inlägg)

OOO

jag är dålig på att komma på rubriker, men tycker faktiskt att "ooo" passar väldigt bra för denna dag. Av någon anledning. Min varma choklad som jag dricker just nu är riktigt god, helt pöörfekt. Saknas bara grädde och marshmallows ..men det får bli en annan dag.
Efter skolan idag måste jag plugga jätte mycket, har nämligen prov imorgon.
Jag borde ha gjort bort plugget på lovet, men det gjorde jag inte. Dåligt av mig.
Och jag får inte göra som jag brukar, skjuta upp pluggandet till sent på kvällen. Har nämligen sen träning på tunavallen, tror att den börjar halv nio och slutar vid tio.

Jag har hittat ett par jätte snygga jeans och en hoodie på junkyard, åå vad jag vill ha dom!
synd att jag är vääldans fattig just nu, men dom kommer inom kort att vara påväg hem till mig.
i hope.


DAGEN SLUTADE BRA

Imorse trodde jag att den här dagen skulle bli en katastrof, men det visade sig att den slutade bra ändå. Jag kom just hem från fotbollsträningen på tuna, det var riktigt härligt att träna ute :) Nu ska jag gå och ta en låång dusch, sen plugga och göra mig förberedd på skola imorgon!

you are so beautiful, you are the kind of boy
that has the chemicals that makes me fall in love
beautiful, you are the kind of boy, that has the chemicals
that makes me fall in love


EHEHHE

Jag är på bättre humör nu, har varit ute och gått en sväng och fått i mig lite mat. Jag har även hunnit städa och dammtorka mitt rum, nu är det bara smarris bur kvar. Och för er som vill veta så ska jag fara på fotbollsträningen idag, 16.45 på tunavallen.
OCH
jag har börjat älska escape the fate igen, dom är helt underbara <3

escape the fate - situations



escape the fate - on to the next one



ORKAR EGENTLIGEN INTE

Det är såhär, jag orkar egentligen inte blogga just nu, men jag ska göra det ändå.

Gårdagen var riktigt trevlig, som ni kanske vet så for jag och fanny ut på cykeläventyr.
Det ledde oss till svartöstan, till pia. Sen begav vi oss till en spelning på kulturens hus, dom som spelade var automatic thrills, hotad apa och hamngatan.
Hamngatan var awesome, som alltid!



Ja, denna dag då.
Har ingen ork alls, men det får funka ändå.
Har fotbollsträning men överväger att inte fara på den eftersom att jag har prov på tisdag och har inte ens läst igenom alla 1000 sidor vi ska kunna.
får se hur det blir med den saken.
för övrigt, hm ..jag ska städa mitt rum också, trevligt.
eller inte.
Okej, nu avslutar jag det här inlägget.
Skriver mer senare idag då jag förhoppningsvis känner mig piggare!

NÄSTA KÖP: GPS


Jag och far körde fel när vi skulle till louise ..eller inte direkt fel men lite för långt.
aja. vi kom dit i alla fall.
Jag ska tala om en sak för er, det var riktigt roligt! vi grillade, åkte fyrhjuling, hade snöbollskrig, lekte lite lekar, fikade och annat :) lyckad dag hittills! och den fortsätter nog åt samma riktning skulle jag tro.

Jag ska alldeles snart äta, sen ska jag cykla - för första gången i sommar - till fanny. Vi ska fara ut på ett litet, kanske stort, cykeläventyr.

Jag tog inte så många bilder med min mobil eftersom att halva laget hade med sig sina system kameror, jag har planerat att sno deras bilder från facebook när dom läggs upp där. Jag ska dock dela med mig av mina mobilbilder som ni får nöja er med tills vidare!


sååå vackert


louise lät mig skjutsa henne på hennes fyrhjuling, spännande

NÄRA JÄMTÖN

Idag ska vi ha någon slags avslutning med hockeylaget i louise's stuga, och ja, den ligger helt enkelt nära jämtön. Jag tror att det kommer bli en toppen dag med massor av LEK OCH SKOJ! euuuum. i alla fall.

jag längtar faktiskt lite, nej, ganska mycket tills på måndag, inte till lektionerna kanske. Men allt annat. Jag är sjukt nyfiken på vad det är tilde (och kanske fler?) ska hitta på, hon sa att jag kommer att märka på måndag. så där har ni en anledning. En annan är att jag får träffa massor utav saknade människor, kommer bli awesoooome!

Nej, nu börjar min varma choklad att kallna, den är nog inte ens varm längre.

I TAKET LYSER STJÄRNORNA

tittade på den filmen för ett tag sen, såg dock inte klart hela.
jag har även ätit en chokladkanin och tittat lite på talang

just nu dricker jag thé och skriver med fred på msn
det är fint
<3




FOTBOLL

Jag kom precis hem från träningen i arcus, riktigt roligt var det faktiskt!
det var väldigt många nya ansikten och namn att komma ihåg eftersom att vi har bytt klubb, vi behöver ju inte gå in på hur extremt bra jag är på att komma ihåg namn ..det kan inte bli sämre.

Eftersom att jag inte fick mer än 5 timmars sömn inatt så är jag riktigt trött och har måttligt ont i huvudet, det kommer sitta fint med en varm dusch :)


en liten del av vårat underbara lag på Uff förra året!

POJKE

du är perfekt

GREJS

Jag och fanny gick och la oss vid 6 imorse
också väckte hon mig typ 11, riktigt snällt!

det här inlägget kommer inte bli långt, jag tänkte bara berätta vad som händer idag.
Jag är fortfarande hemma hos fanny, planerar att bege mig hem vid tre tiden
klockan fem har jag fotbollsträning i arcus, sen vet jag inte alls vad jag ska göra ..men det ska nog bli bra.

jag har märkt att jag är bra på att skriva såna här idag-så-ska-jag-imorgon-ska-jag-nu-ska-jag inlägg
ni förstår?
det är inte bra.

öuuum ..nu ska jag sluta skriva!
lyckat

du är den finaste.

OLW LÄTT SALTADE CHIPS

Ja, då har det gått tre otroliga timmar av detta dygn, mysigt.
Jag och fanny har spelat lite wii, annars har vi bara suttit vid våra älskade datorer.
Man kan tro att vi är jätte tråkiga, men det är vi inte

ni ser ju? vi är sjukt roliga. och pigga dessutom.
inget kan stoppa oss nu!!


NARWHALS


HAHAHAHAHAH
okej
jag är hemma hos fanny
det är kul
vi sitter vid datorn
lite nördigt
men inte så mycket

SÅ DET KAN GÅ


Den här kvällen blev inte riktigt som tänkt.
när jag kom till nora så bråkade hon med sin far, så hon fick inte gå ut.
Då vart det lite sådär knas, så jag gick hem igen.

jag smsade fanny och bad henne att komma hem tidigare än vad hon egentligen skulle, och det sa hon att hon kunde. Det mina kära vänner, gjorde min kväll!
jag ska snart gå och packa väskan och bege mig till fanny, stannar där över natten :)

(klicka på bilden)

HUR LYCKAS JAG?

Igår var en sjukt bra dag
även fast jag klantade mig ovanligt mycket
faktiskt

jag lyckades ramla ett antal gånger i hoppen när jag skulle lägga 180
körde även in i ett träd, men det var för att aspen åkte framför mig och då var jag tvungen att svänga av för annars hade vi krockat. Och vad gör man inte för att ens vänner ska gå oskadda?

idag ska jag vara med malin karlsson och nora rönnbäck
det kommer nog bli fint!
senare ikväll blir det nog att dra till gården, ännu finare.
nu ska jag gå och göra mig i ordning för dagen, kram!


jag kunde se mig själv i annas slalomglasögon, det var lite smått spännande.

K-L-A-N-T

jag spillde just ut halva oboypaketet på golvet i köket
det var inte kul
ville bara ha det skrivet.

idag ska jag till kåbben med några riktigt fina personer, kommer nog bli trevligt :)
vi har planerat att stanna på kvällsåkningen också, så jag kommer nog hem rätt sent ikv.
Jag lovar att ta bilder!


saknar dig mer än något annat just nu
jag vill ha dig här hos mig



MIN PÅSK

spenderades i stugan, gissa hur roligt det var?
typ såhär
<--------------------------------------------------------------------------------->
om inte ännu roligare!

Har varit ute den största delen av helgen, det har varit jättefint väder!
det jag har gjort ute är kört skoter, kört skoter och ..kört skoter :)

När jag kom hem från stugan (igår) så bestämde jag och nora att vi skulle lana, så ja, det har vi gjort. Och nu sitter jag här och funderar på att gå ut en sväng, måste ringa fanny. Jag saknar henne sjukt mycket, hatar att hon var tvungen att fara till vittangi hela lovet!


dessa kängor har jag bärt i påsk, helt underbara alltså




Nu ska jag ta en promenad
hejs!

GORILLAZ

Jag lanar med nora, det är fint :)



Om ni undrar varför jag inte har laddat upp något så är det för att jag har varit i stugan och inte haft tillgång till internet. Som sagt så lanar jag med nora nu så har inte tid att blogga, men jag ska ladda upp lite bilder imorgon, typ :)

HEJ

Egentligen finns det inte så mycket att skriva om just nu, tänkte bara berätta att den här skoldagen kommer bli very chill :) vi ska se film nästan hela dagen, får ha med oss godis och sådant också. Det är trevligt.

En annan sak som jag måste berätta är att jag saknar line så sjukt mycket!
vi har inte träffats på.. jag vet inte hur länge :(


midsommar 2008

RSS 2.0