DANIEL LOZAKOVITJ

Alltså är han nå grym eller? MJÅÅ


HEY MODERN DAYS

ÅÅÅÅÅ, klockan är inte närmare tolv på kvällen och jag bloggar! helt siiick.
Eheeeh, men kajfkafi.

Praoen idag har väl varit helt okej, dock så längtar jag tills imorgon. Då ska jag intervjua ett par spännande människor, det kommer att bli helt awesome. Mahaaaa, längtar längtar.
Ikväll har jag två träningspass, först gym med hockeyn och sedan fotboll @ skogsvallen.
Om ni ville veta.






WHEN I CALL, THEY BETTER SEE ME ON YOUR VIDEO SCREEN

Ni kanske börjat förstå att mina rubriker sällan har en koppling till självaste inlägget.

Ja, alltså jag känner att jag inte kommer att klara av att ladda upp mer än ett inlägg varje dag. Och det inlägget kommer förmodligen slängas in på kvällen, men det är ju bättre än inget.

Men a, praoen var suverän idag! fick umgås med ett par riktigt trevliga boys efter lunch, det var väl det som gjorde dagen så rolig. I guess :)))))) resten har väl inte varit så schpeeez.
Hade träning idag, stannade på målvaktsträningen också. När jag kom hem så var mor min mycket orolig för att hon hade försökt ringa mig men inte fått något svar, fick lite skuldkänslor då.

Just nu sitter jag och tuggar på en jätte god kaka. Imorgon ska jag tusan i mig slänga upp en bild på dessa fruktansvärt välsmakande cookies! Ni måste buya dom, lova??!


MEEEHHE

alltså förlåt för att jag inte har bloggat någonting på sistone, men orkar lixom inte. Det är lite jobbigt, typ kagjfksf. I DON'T HAVE THE TIMEEE o_o eller jo det har jag faktiskt. Dålig ursäkt.

Hur som helst, jag ska försöka bättra mig! Men det går lixom inte att sitta inne vid datorn när det är värsta sol ute, fast det är det ju inte idag.. och det var inte det igår heller. Vi får väl hoppas att det fortsätter såhär med regn och blablabla för då kan jag sitta inne och blogga utan att ha dåligt samvete! VILKEN BRA IDÉ MARIA, nejmen, nej.

MAHAAAAHH. skojsiga prover.

JA MÅ DU LEVA

Snabbt inlägg innan jag drar iväg på träning nu då.
Efter praoen cyklade jag in till stan, där träffade jag aspen. Riktigt mysigt var det, vi köpte glass och sen gick vi till pontushallen och tittade på annas lillasysters dansuppvisning.

Alltså det är jätte fult, hela dagen har jag gått runt och funderat på hur melodin och texten till "Ja, må du leva" går. Det stod helt still, men nu har jag kommit på det!
Typ: lalalalaLA lalalalaLA lalalalalalalalla lalalalalalalalalallalallalalalaLAAA, något sånt :)
Nu ska jag börja cykla till skogsvallen, to tha fuzzball träning!



KLART GRABBEN SKA HA EN HUSVAGN



Detta blir ett snabbt inlägg, är super trött!
ja, jag la upp ett inlägg tidigare idag, trodde jag i alla fall. Men det verklar inte som att det ville laddas upp, sorgligt nog. Men a, kom just ut ur duschen. Har varit på träning på skogsvallen, riktigt roligt var det :) den roligaste träningen hittills!

Morgondagen består av prao, stan och träning. Tror jag. Är inte säker på att jag kommer att hinna till stan men a, blabalblalablaaa. intressant inlägg o_o
Jag ska gå och sova, håller på att döööö.

intressant bild? MEN AAA.


FÖRSTA PRAO DAGEN

jag och far cyklade till jobbet - känner mig vuxen - vid klockan tjugo i åtta, var där ungefär tio över. Jag fick inte göra så mycket fräsiga saker idag eftersom att det var första dagen, men det kommer! hoppas jag. Idag har jag fått sortera prover och lite annat, och jag har skakat massor med hands också. Det är ju alltid fint................................... EHAHEHAHEA

Nu är det snart middag och sen ska jag ut och springa med far i det fina vädret,
det är ju helt sjukt varmt ute, lokan vi har hemma har aldrig smakat så gott :'''D


MAN HAR JU TRÄFFAT KUNGEN SÅ DE E CHILL

Kom hem från fotbollsträningen för inte så länge sen, gick inte speciellt bra. Det var mer umgänget som gjorde kvällens träning rolig, om jag skall vara ärlig :)

Imorgon börjar praoen, eller egentligen idag. Men imorgon för mig eftersom att jag var ledig idag, eheeeeh. Så a, får se hur det är där. För er som inte vet så ska jag praoa på min fars jobb, ALS scandinavia heter det. Man håller på med kemiska analyser, så a, jag kommer att vara värsta kemisten när skolan börjar igen! Det är ju aldrig fel.

Just nu håller jag på att sätta in alla avsnitt från True blood säsong 2 på ett usb, tänk att jag gör mig det besväret bara för att liza ska få se avsnitten. Sikken gó vän jag är! nejmen, haha.

jag gör armband av godis remmar, det är roligt när man har tråkigt.


detta lilla rum fanns nere i den gemensamma källaren där mina bröder bor,
riktigt läskigt faktiskt! ett riktigt 'skräckfilms rum'
D:

VILL SOM ÄNDÅ ATT DET SKA BLI VINTER

Jag har varit ute och solat på bakgården, det är riktigt härligt med denna värme!
Sommaren är en mycket trivsam årstid, men jag vill som ändå att det ska bli vinter. Bara för att jag vill att hockeyn ska börja igen, saknar att stå på is så jädrans mycket!

Men a, på vintern måste man ha typ 1000 ton kläder på sig, det är lite synd. När det gäller det så vill jag hellre att det ska vara sommar! Jag kan verkligen inte bestämma mig vilken årstid jag tycker om mest mellan vinter och sommar, det får nog bli lika mycket. Fast på olika sätt. Ja.

Okej, nu vet jag inte vad jag ska skriva för klokt.
Peter jöback är underbar, vacker och ..blsbfjaida. Allt <3


CHOCKTILLSTÅND

Okej, eum, a.
Vi kom hem från kalmar imorse, så egentligen borde jag sova just nu. Är nå sjukt trött eftersom att vi har åkt bil hela natten. Men jag kunde inte somna eftersom att jag så gärna ville se klart True blood säsong 2, så nu har jag gjort det. Och jag är helt ..kajifngdk!!!
En säsong borde inte få sluta sådär, nu kommer jag inte kunna sluta tänka på vad som kommer att hända i säsong 3! Jag är i värsta chocktillståndet o_o

men ..AAAAAH!
nu ska jag - i alla fall försöka - somna.
Jag återkommer senare!

eric & bill från true blood.

GRÖNA STUGAN

Men a, vi åt middag på en otroligt mysig resturang, jätte gott var det. Jag tog oxfilé, och jag vet att ni bryr er. Egentligen har jag inte så mycket att skriva ..imorgon åker vi hem. Det känns surt, jag hade kunnat stanna här for EVA' kalmar är en så himla trevlig stad!

Nu ska jag titta på True blood, som jag redan har nämnt i tidigare inlägg så har min bror laddat ner hela säsong 2 åt mig :) GOOOOODBYE.



jag måste bara berätta att jag inte ens rörde den gula såsen, och tomaten var inte speciellt mumsig. Men resten var helt sjukt gott!
OCH! jag har aldrig ätit på en trä sak förr, så det var lite utav en upplevelse :)


ETT MÖTE MED THE KING OF SWEDEN

Det vart en himla lyckad tur till öland!
jag fick samtala med självaste kungen :D och vi fikade på ett rätt trevligt fik.

Vi vandrade till solliden där kungafamiljen har sin sommarstuga, men det var stängt så då bad jag min bror att ta en bild när jag stod mot den stora grinddörren. Då såg jag att det kom ut en man med mörkgröna arbetskläder och keps, dialogen när vi såg honom löd ungefär såhär
jag - shit! det kommer någon, aaah vad läskigt!
mikael (ironisk) - nämen titta, där kommer ju kungen!
alla småskrattar
robert - det är ju kungen! :O

då kände jag att jag var tvungen att gå fram och fråga om jag fick ta en bild med honom.

jag - hej! kan jag få ta en bild?
konungen (mystisk) - nja det är bra tack, men ha en gó helg!
jag (döv som jag är) - va?

Och a, då återupprepade han det han hade sagt och jag typ MWAAAH, omg.
Jag har bildbevis på att jag har träffat honom, robert lyckades ta en bild i smyg! Jag får dock inte lägga ut den på internet eller något, varför vet jag inte. Det är ju lite jobbigt men, aaahah :)

konungen kom ut från den inringade dörren, cooligt va?




borgholms slott


detta åt jag upp när vi var och fikade.


VI HADE I ALLA FALL INTE TUR MED VÄDRET

Vi har det riktigt bra här i kalmar, men man kan ju inte säga att vi hade tur med vädret.
Det var lite som att vi drog med det dåliga vädret till kalmar, för innan vi kom hit så var det skinande sol. Men nu är det mulet här, och värsta värmen i luleå. Bisarrt. Tror jag.

Idag ska vi åka till Öland. Jag är verkligen sugen på glass, så jag ska köpa det där.
Men a, jag hoppas på att kunna bjuda på lite bilder sen :)

bara jag som tycker att det är lite orimligt att det kan vara 12 grader i luleå idag, och över 20 runt omkring? what is wrrrrrrrong?


AHA MEN HEJ KALMAR

Idag har vi för det mesta gått omkring, vi var en sväng på stan och fikade på ett super mysigt café. Fikat var dock mindre mysigt, kullzenska tror jag det hette. Sen gick vi till slottet och sen och handlade. Jag satte min fot inne på lidl, har alltid velat göra det. Varför vet jag inte.
Nu ska vi snart börja med maten och a, tjeeEeeEEeeEna ^

en sådan här butik borde skapas i lulä också.


jag och min älskade bror mikael at tha café.


far, robert & mikael poserar framför fängelset i kalmar.


vadå mysigare än i luleå? jag vill flytta till kalmar!


jag är charmig utanför slottet.




FRAMME

Vi kom ju då fram hit till kalmar igår kväll, det är riktigt trevligt hära!
Jag har inte tänkt skriva så mycket, har inte lust för det. Jag måste bara berätta att jag är sjukt glad för egentligen många saker just nu, men en sak, robert har laddat ner hela True blood säsong 2 till mig, så nu har jag något att sitta uppe och titta på nätterna. Förträffligt!

Nu ska jag gå och äta frukost!

mitt lilla ..rum eller vad man nu ska säga. Riktigt mysigt!

KEEP, KEEP ON ROLLIN'

eller nått? det jag menar med rubriken är att vi nu ska fortsätta våran långa bilresa mot kalmar, vi har cirkus 8 timmar kvar. Och a, nu stressar mor och far mig, vi ska gå och checka ut från hotellet. Jag återkommer när vi är framme hos mina älskade bröder :)

det här inlägget blir väldigt tråkigt, ingen bild ellet något. Men okej, bråttom var det!

IN THA SUNDSVALL ON THA SCANDIC

Ja, jag sitter här på scandic hotell i sundsvall och känner mig lite filosofisk. Mor och far ligger och läser, jag tror att de vill att jag ska stänga av musiken men njae, det vill inte jag.

Resan har väll gått bra, har sovit den mesta av tiden faktiskt. Vi stannade på max i ö-vik, det var äckligt. Alla var feta och tuggade med öppen mun förutom ett fjortis gäng som satt i ett hörn och glodde på allt och alla. Bland annat på mig, det kändes äckligt.

Men a, jag är ganska trött så ska äta klart min macka och smilis sen sova. Kanske slänger in ett litet vackert inlägg imorgon på morgonen, eller ..inte vackert kanske. Mer ointressant.
amen TJARRRRÅ

mackan var inte så god men aaahHhahhAhha ;pPPpPppPp helt ok.


detta är stället där jag och fanny ska se peter jöback den 16/10, jag längtar <3
var där för att hämta ut biljetterna idag, mys.

MEN A, OKEJ

Snart bär det iväg mot kalmar, jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna blogga under den här helgen. Visst finns det trådlöst internet på scandic hotell? Nej, eller ..jo?
Förhoppningsvis så har jag i alla fall massor med bilder att bjuda på när jag kommer hem, ska verkligen försöka att fota så mycket som möjligt :)

Och a, jag vaccinerade mig nyss (livmoderhalscancer), det gör nå förjävla ont. Jag grät och bet i mammas tröja, det är ju ganska charmerande. Eller så inte, jag kan knappt röra armen. Oooch, det gör ont bakom min axel. Det är typ sprutans fel, man kan få nå biverkningar tydligen.

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink eftersom att det kletar som tusan, min mascara är inte vattenfast. Sen ska jag packa ihop datorn, det känns inte bra. Jag vill lyssna på musik, spotify <3

det finns nästan inget värre än att ta sprutor, usch.







JAG VILL VERKLIGEN HARE

Alltså ..igår så skulle jag smexa till det när jag skrev till fanny, istället för att skriva "jag vill verkligen ha det" så skrev jag "jag vill verkligen hare" lixom h-a-r-e HARE! busigt.

Men a, idag åker vi till kalmar! det kommer bli väldans trevligt att få träffa mina älskade bröder igen, saknar dom mirakulöst mycket <3 det är faktiskt ganska tur att vi ska bila dit, för då ska vi stanna i umeå och hämta ut biljetterna till peter jöback konserten.
Och ..AAAH. nu vart jag lycklig!

I alla fall, vi ska även stanna och sova på scandic i sundsvall. Jag tar med mig datorn på resan så jag hoppas på att kunna blogga gaanska mycket i alla fall. Nej. Det kommer nog inte bli mycket bloggning alls, men jag ska försöka! Nej. Jag vet inte om jag kommer att försöka, men. okej.

lite sådär fyra år gammal bild. Jennifer ville att jag skulle kludda henne, så :<

RIKTIGT ROLIGT

Jag kom just hem från fotbollsträningen, jag fick äran att träna med A-laget! Det var riktigt roligt, blev även erbjuden att träna med dem imorgon. Jag råkade säga att jag kunde det, men så dum jag är. Det kan jag ju inte, vi ska ju till kalmar! Så a, nu sitter jag och fösöker få tag på deras tränare men han vill inte svara i mobilen :< det är ju lite ..ksfjkaf.

Hur som helst, nu ska jag hoppa in i duschen.
Sen är det nog plugg som gäller, NO prov imorgon lixom. AAAH.

Justin bieber - one time

CYKELTUR PÅ EN KYRKMUR

fyndig rubrik va? den rimmar tillåme, tror jag.

Vet ni hur mycket jag och fanny har cyklat idag? Först till skolan, hem, tillbaks till skolan, till hertsön och hem från hertsön. Så jädrans allert!
Jag for ju och badade med fanny eftersom att hon var tvungen att göra det, det var ganska trevligt faktiskt. På vägen hem så cyklade vi förbi en kyrkogård, det var världens sten sak runt den. Och då tänkte jag "så gudomligt roligt det skulle vara att cykla på dendär" och a, det var faktiskt roligt. Ni bör prova det någon gång! Men se till att ha en stabil cykel, som ranghild :)

Men a, imorgon åker vi till kalmar, så ikväll ska jag transportera Smarris till fanny som är så snäll att ta hand om henne medan jag är borta. Jag vet dock inte hur jag ska hinna transportera smarris, packa, städa upp i mitt rum och plugga innan min träning som börjar 19.00.
PROOOBLEMS! jag måste börja sätta upp ett schema för varje dag ._.

jag är frän, eller hur? ELLER HUR?


intressantbild.se

GANGSGERS

Jag och fanny sitter och väntar på att de ska släppa biljetterna till Peter jöbacks konsert, det är 27 minuter kvar. Som jag redan skrivit i tidigare inlägg så är vi riktiga gangsters idag eftersom att vi just nu skolkar från spanska lektionen för att köpa biljetterna.
Det är faktiskt livsviktigt att få de bästa platserna, och a.


5 MÅNADER OCH 5 DAGAR KVAR

Ja, det är 5 månader och 5 dagar kvar tills vi ska och se peter jöback på Aula nordica i umeå. Åhhåhååhå, jag kommer att prata om detta i stort sett hela dagen idag.

vackerhet <3

LÄNGTAR SOM TUSAN

Förlåt för den i högsta grad dåliga uppdateringen! I alla fall, im back!
Idag har det hänt mycket som fått mig att vilja börja gråta, fast glädjetårar då.
När vi skulle värma upp till idrotten så såg jag och fanny världens mest spännande människa, men vi hade inte möjlighet att springa och prata med våran vän eftersom att vi hade lektion. Det var riktigt jobbigt, för jag ville verkligen dela ord med den vackra människan!

Och a, när jag senare på kvällen loggade in på msn så fick jag ett enormt glädjerikt meddelande av fanny "vi ska och se peter jöback i oktober!!!"
Ja, han kommer till Umeå då (den 16), det är helt sjukt. Jag är nå fruktansvärt lycklig! Det har dock inte riktigt sjunkit in att vi kommer att få träffa honom ännu, det kommer nog att dröja ett tag. Men å, det kommer att bli så ..nej, det går inte att förklara ens ._. PUSS!

Den här dagen har helt enkelt varit väldigt lycklig.
Imorgon kommer nog också bli en lycklig dag! Jag och fanny ska vara gangsters för en gångs skull, vi måste hem och boka biljetterna till konserten. Det är feint. Efter skolan ska jag följa med - återigen fanny - till badhuset, för att hon måste bada för att få G i idrott. Sen ska jag transportera Smarris till henne, eftersom att vi åker till kalmar på Onsdag :DD

Jag känner att det här blev ett väldigt långt inlägg, så a. Seeya tomorrow!


I WASN'T GONNA FALL IN LOVE AGAIN, BUT THEN POP! GOES MY HEART.

Behagfullt!


KOMPLETTERING

Jag är hemskt ledsen för att jag inte bloggade något igår kväll, men fick som aldrig tid till det. Eller rättare sagt, jag tog mig aldrig tid till att göra det. Så ..förlåt för det.

Det var en riktigt trevlig kväll igår faktiskt, men till en början såg det mörkt ut. Vi cyklade omkring på stan på jakt efter Skönheten & odjuret, men de hade den inte någonstans. Jag ville inte inse att vi kanske inte skulle få se filmen, men a. Vi räddades av youtube! hela filmen finns att se i HQ där, så det ordnade sig till slut.
Filmen var oerhört gynnsam, och för eran information: jag grät. Vilket i och för sig inte är ovanligt alls, jag gråter i princip till alla filmer jag ser. Men det är bra, man skall släppa ut sina känslor.

Denna dag kommer inte vara rolig, jag lär sitta ett antal timmar framför datorn och skriva min komplettering på NO arbetet. Jobbiiiiiiiiiigt. Hur som helst, det ska bli skönt att få det gjort.

just innan vi öppnade brevet!


brevet innehöll varsitt sådant kort, det var lyckligt. Och jag sitter just nu och luktar på kortet, det luktar gott. Kärlek till peter


intressant bild, njaaaee. men ändå.

I VÄNTAN PÅ FRUGAN

Jag sitter här med fönstret öppet och musik på högsta volym och väntar på att frugan ska komma hit, då skall vi bege oss in till stan. Vi ska väl utföra några köp, chilla på och hyra film.
Det kommer att bli en awesome kväll ikväll, det känner jag på mig! Vi ska se Wildkids - lite haha - och skönheten & odjuret, men helt ärligt, kvällens höjdpunkt kommer att vara då vi öppnar brevet från honom <3 Det kan hända att jag spelar in någon video som jag kan lägga upp här sen, annars får ni bilder, det lovar jag!
Men a, nästa inlägg blir nog inte försen ikväll så ..hej så länge! :)

tror ni jag vill ha den här t-shirten nå? säger bara: JAAAA!


TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
near me, touch me, feel me
and all the time you were telling me lies
so tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had
have you ever tried sleeping with a broken heart?


STILL HAPPY

- Shit, finns det nå tejp? alltså ..har vi nå tejp?
- Oh! tur att jag alltid har tejp i fickan!
- Har du? :):)
- Hahahh, nej?

Jag kom just hem från skogsvallen, kan ju börja med att meddela att bästa Ldf vann med ..3-1? eller så var det 4-1, men det spelar inte så stor roll. I alla fall inte enligt mig.
Det var faktiskt riktigt roligt att sälja fika och sitta och ta inträde, allt blir roligt med rätt sällskap! Jag och malin satt mest och spelade in videos med min mobil, ytterst trivsamt. Ni får ta del av ett utav dem i detta inlägg.

Jag måste också nämna att jag fortfarande är överlycklig över att han svarade på vårat brev, okej ..nu började jag gråta igen. Seriöst, jag vet inte vad det är med mig, jag har aldrig gråtit såhär mycket av lycka förut. Det är helt otroligt underbart!

vi snodde inte pengarna, utan godiset och colan!

KAN INTE FÖRSTÅ ATT HAN HAR SVARAT

det var länge sedan jag var såhär sjukt glad, kan inte förstå att han  har svarat! Jag vill bara ..å jag vet inte! Skrika, springa och hoppa omkring! Jag gråter som ..jag vet inte vad :'''''''D AAAAAH! TJOOOHOOOOOOOO - WIIIIIIHHH - LYYCKAAA <3

det spelar ingen roll om bilden inte är så speciellt behagfull, ingenting spelar någon roll just nu. Fan vad lycklig jag är, det går inte att beskriva! ååååååå, kärlek!



CHIM CHIM CHER-EE

"Nej fanny, det är hennes undulat, hennes undulat"
- sa liza, och sen vart det tyst.

Det har varit en konstig fredag hittills, riktigt konstig!
På lunchen gick vi till coop, min lunch bestod utav en Daim strut. Det var gott, och mysigt. Vi satte oss och gungade utanför rödkallensväg, och vad händer inte då?
Poff: Där var han, den mest spännande människa jag träffat.
Och tror ni jag och fanny reagerade? nej, där sitter vi och försöker hålla oss från att skrika.

Klockan 18.00 har vi samling vid skogsvallen, jag ska - tillsammans med några andra tjejor - sälja fika och ta inträde till A-lagets match. Det kommer nog bli nöjsamt :)



DET BORDE VARA SLÄCKT HOS OMBERGS OCKSÅ

jag - det är helt kolsvart hos viklunds ju o_o
far - ja, det borde vara släckt hos ombergs också, klockan är halv tolv.
jag - omber ..gs? halv ..vad sa du?


det var roligt när det hände, trust me.
Träningen var lite sådär, har fortfarande ont i ljumsken ..som inte är ljumsken. Det känns väldigt jobbigt, hoppas verkligen inte att det är något långvarigt! Och ja, jag borde sova nu, börjar 8.15 imorgon! Snart ska jag på dejt med kudden.

Imorgon är det fredag, det betyder mys. Nog för att jag för någon timma sen - utan att tänka efter - lovade att sälja fika på A-lagets match på kvällen, tror det var samling 18. Lite sådär smart gjort. Men okej, dejten med kudden börjar: NU!

denna ring har jag burit idag. Fick den av liza för någon helg sedan :)

JAG SER NÅGOT SÖTT, OCH NÄSTAN RART

Vill verkligen se skönheten och odjuret <3 det var så jäkla länge sedan!



DEN VANDRANDE PINNEN LARS

Jag skaffa katt, då fick jag fnatt
jag skaffa hund och sov mig en blund
jag skaffa get, å va ja grät
jag skaffa göss å va ja nös
å snälla ni låt mig bli fri
låt mig bli fri från min allergi


Riktigt härlig låt, hihi :) Den heter 'den vandrande pinnen lars' leta upp den i min spotify spellista, alla måste allvarligt lyssna på den! Men a, i alla fall. Jag kom hem från skolan för inte så länge sen, våran sista lektion var idrott. Vi hade konditionsträning, och gissa vad det första jag gör när jag kommer hem är? Tar en snoddas. Tjockt av mig alltså.

Har träning ikväll klockan 20.15 på skogsvallen, tills dess ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske går ut och gör något aktivt ett tag, funderar på att gå ut och åka lite skateboard. Har inte åkt på super länge, vet inte hur stabil jag är nu för tiden. Men det ska nog gå!

line gör ..någonting :') sommaren 2008.

VAD ÄR DET FÖR NÅGOT

Jag har precis kommit ur duschen. Springturen var väl lite sådär.
Efter ett tag fick jag riktigt ont i något som jag trodde var ljumsken, men sen när jag kände efter så var det lixom ..på låret eller något. Det är lite jobbigt eftersom att vi har konditionsträning på idrotten imorgon, får se om jag kan vara med fullt ut. Skulle vara synd om inte :(

Nu ska jag plugga lite spanska innan jag går och sover!



Tegan and sara - walking with a ghost
inte bästa kvaliteten på ljudet eftersom att det är från youtube. Skulle föreslå att ni söker på låten på spotify och lyssnar på den där istället :)

MYCKET TRIVSAMT

När jag satt inne vid köksbordet och pluggade så såg jag hur solen lyste in genom fönstret, så jag var tvungen att gå ut. Så a, jag kom just in. Har suttit ute på våran gård och pluggat, mycket trivsamt måste jag säga!
Nu väntar jag på att far ska komma hem så att vi kan äta någon gång, och sen ska vi ut och springa eftersom att jag har klantat mig. Jag misstog tiden, trodde att fysen med hockeyn var vid åtta. Men nae, den började klockan 18, så den hann jag inte fara på. Men som sagt, jag ska ut och springa istället, det är ju bättre än inget. Eller hur? :)




GUHUHUHUHUUD

När jag kom hemm från skolan satte jag mig och pluggade, men det kändes alldeles för tråkigt. Så nu har jag precis bakat snoddas, som det står att det heter i receptet. Och jag vet själv inte vad man ska kalla det, så ..snoddas!

Jag har dock inte tid att blogga nu, måste plugga. Har nämligen spanska prov imorgon, det ska bli riktigt nervkittlande att se hur det går. Jag kan seriöst inte ens en fjärdedel utav allt vi ska kunna, det känns någorlunda oangenämt.

såååå. plugga var det! tjoho.

DET KÄNNS INTE BRA

Jag hatar att det inte finns något att skriva om på morgonarna, eee ..okej, jag vet inte hur det stavas o_o morgonarna, morgornarna, morgonana, .. morgonen? Uäh, lyckat.

Jag kom på en sak för ett tag sen, scones är mäkta godare när dom är nybakta. Jag åt nämligen ett av dom jag bakade igår till frukost, det var inte så gott :( Nu sitter jag och dricker mors smoothie, det är däremot gudomligt gott!
Nä, nu är det dax för mig att börja knyta skorna. Ha en bra dag mina ståtliga medmänniskor!


DET BLEV ARISTOCATS

Det var tänkt att jag skulle titta på Lejonkungen 2, men när jag öppnade fodralet så var inte skivan där. Då vart jag ledsen, och alla ni som tycker att det är roligt kan ..någonting, för det är verkligen inte acceptabelt. Jag ska leta skivan som en galning ikväll! hur som helst, jag tittade på Aristocats istället. Fick mig en del skratt, jag har spelat in en av de roligaste, vad ska man säga ..en utav de roligaste snuttarna av filmen :')

I förra inlägget nämde jag också att jag tänkte baka scones, men det får vänta tills ikväll istället. För vi ska snart äta en gudomligt god middag, GRILLAT!

var tvungen att spela om den här väldigt många gånger
för att jag inte kunde hålla mig för skratt, eheh.





SÅHÄR ÄR VI

"vi lulebor säger alltid 'du ba', de gör inte de som bor i jokkmokk & kiruna!"
Ja, det kom jag, fanny och liza på när vi vandrade från coop på lunchen. Alla som jag känner som bor här i luleå säger konstant 'du ba', egentligen så förstår jag inte varför man gör det. Jag är helt säker på att man är medveten om vad man precis gjort. Men - i alla fall jag - säger det utan att tänka efter, sen kommer jag på mig själv och då ba ..ehhehheh, OJSAN!

Ja, det var det.
Jag är ganska ledsen just nu, eller egentligen glad. Jag vet inte riktigt vad jag är mest.
glad <---------- eller ----------> ledsen
För jag kan inte träna ikväll, bara för att jag har haft smått ont i ljumsken på senaste tiden. Jag har dock inte känt någon smärta idag, men jag hade tänkt att vara klok och vila ännu en dag.

I alla fall, nu ska jag gå och ta mig något att äta. Kanske bakar scones? det skulle nog få mig på bättre humör, kanske lite thé också ..eller varm choklad. hmmm, jag återkommer!

bilden vart väldigt ljus, men a.

jag och fanny har kommit på vad vi ska göra på våran idrottslektion i nian.
SPIIIIRIIIIIIT FINGEEEEEERSS KLASSSEEEEEEEN!!!!
Och ja, som ni säkert redan har förstått så är det jag som sitter i split där nere :)

JAG KANSKE BORDE TÄNKA EFTER

Jag lovade just en umeåpojke att jag - när vi träffas - ska bevisa hur häpnadsväckande smart jag är, jag börjar redan nu överväga om det verkligen var klokt av mig att lova det.

Och ..ja.
Jag har just ätit middag, nu sitter jag och lyssnar på disney musik. Det är vackert.
Nu ska jag gå till våran stationära dator och renskriva mitt svenska arbete som äntligen är klart!

behagfullt <3

NJAEEE

Egentligen så är det ingen idé att jag bloggar på morgonen. För det första så har jag inget att skriva om, för det andra så har jag inga bilder att ladda upp och för det tredje så borde jag göra annat så att jag hinner i tid. Jag brukar nämligen oftast komma sent bara för att jag fastnar vid datorn på morgonen. Till exempel nu, jag ska möta fanny om fem minuter. Jag har inte sminkat mig eller borstat tänderna.

Har otroligt bråttom så ..hejdå :)

JAG HAR GLÖMT HUR GOTT DET ÄR

Jag har inte ätit scones på super länge, har verkligen glömt hur jäklans gott det är! Nu kommer jag troligen börja baka det konstant, vilket betyder att jag kommer att missbruka thé också.
Jag säger bara en sak: Scones + thé = kärlek <3

vi har en gudomligt mysig thé kanna.


det är insidan som räknas!

SCONES FÖR TUSAN

Egentligen har jag inte så mycket att skriva om eftersom att jag sedan jag kom hem från träningen endast har tagit det lugnt. Har tittat på Wild kids avsnitten jag har missat, haha, behagfullt. Jag måste även ta och erkänna att fanny inspirerade mig ytterst mycket idag när hon bakade scones, så mycket att jag funderar på att gå och baka det nu!

Å, jag måste också berätta att min spotify spellista är sjukt bra just nu.
lllllllyyyyyssssssnnnnnaaaa pppppåååå ddddeeeeennn ^

fannys scones recept som jag nu skall tillaga i ugn efter.

JAHA, DÅ VET JAG

"nu måste alla 95or lyssna ..förutom maria då, hon är ju som en 96a"
var vad jag fick höra av en ledare idag efter träningen, hur skall jag ta det?

Jag for hem från fanny vid ett, åt lunch och for till träningen. Nu har jag precis kommit ur duschen, ska gå och göra far sällskap vid tvn. Det är nämligen hockey, sverige - finland! tror att sverige leder med 3-2.

Imorgon är det skola, bara jag som tycker att det känns hemsk? nej jag trodde väl det. Vi har reflektionsdag, vilket betyder att vi börjar sent och slutar tidigt. Dock så måste jag stanna kvar och jobba med mitt svenska arbete, tror att jag blir kvar på skolan till halv fyra. något sånt. Hur kul är mitt liv då? typ ..inte kul :(
Aja, tvn var det.

så jäkla fin!

SING

Jag och fanny vaknade nyss, jag sitter vid hennes köksbord medans hon tydligen har börjat baka scones. Hoppas att jag hinner smaka innan jag måste dra iväg. Har träning på skogsvallen vid två, kommer nog bli ganska skoj. Om jag inte missförstod far så ska vi ha någon slags samling då vi ska prata om ..jag vet inte, den kommande säsongen kanske?

mer har jag inte att berätta för er just nu, men a ..godmorgon! :)

Peter jöback ft. kate pierson - sing

SAILOR MOON


BLOMMIG VACKER SAK


jag bytte just sån här sak, vad det nu är för något.
Hur som helst, visst är den fin? (y)

WILD KIDS

Efter mitt besök hos syster så cyklade jag hem, packade sov grejer och begav mig till fanny. Vi har spelat Star academy och tittat på Wild kids, visst märks det hur många år vi är? :)

Just nu sitter vi och lyssnar på peter jöback, det är asfint.
Egentligen är det inte så bra att vi gör det, för jag blir helt deep då. Man kan säga att jag hamnar i min egna lilla värld full med olika tankar och teorier.

Här får ni ett videoklipp där jag åker i en sak som verkligen ser ut att heta sputnik, men tydligen har namnet moonbug och en bild på två krabater som underhöll mig och fanny ett par minuter igår kväll. Jag filmade dom och hade tänkt att lägga ut filmen här, men jag vart hotad
"Då anmäler jag dig, och lägger ut en film på youtube då du leker pajas!!"




VALBORG 2010

ja, då har valborg 2010 passerat, och jag hade riktigt trevligt!

Mitt och fannys mål med kvällen var att se hela True blood säsong 1, vi lyckades :) dock så var det tänkt att vi skulle ha sett klart alla avsnitt vid elva på morgonen men istället så vart det vid två tiden, blame it on me. Vi besämde oss för att ta en timmes sovpaus från fyra till fem (på natten alltså) men jag stängde av alarmet i sömnen, så vi sov till åtta.
Det var en mycket angenäm natt måste jag säga.

Nu ska jag snart ta en dusch och sen bege mig till min älskade syster, ska äta middag där.
Det kommer bli gudomligt!

bilder och sådant får ni i ett inlägg senare idag, har nämligen ganska bråttom.
Tjingeling! :D

LERIGT

sookie torkade just upp lera från golvet. ni förstår? nej.

i alla fall
jag och fanny har sovit ungefär tre timmar inatt, vi tittar på True blood. Vårat mål är att se hela säsongen, vi har cirkus fem timmar kvar att titta.
Och ..mina tänder gör ont. Jag vill dricka cola, men känner mig inte sugen på det.
Men a, nu ska jag återgå till True blood tittandet :)


RSS 2.0